Friday, April 2, 2010

Bee-Zee

Oh Bee tu nama schoolmate. Zee tu nama depan Avi, Zee Avi.
Abaikan.
OK sesi luahan. Haha. Busy busy. Sorry la Cik Zue, aku tak boleh siapkan poster maulud nabi cepat. Esok lusa pun aku ada latihan debat. Nanti la ya.
OK sedih tak join ihtifal form 5. Bye bye form 5.
video
Ini namanya Akif. Dia main lagi best daripada saya.
Ini namanya O Mei. Hehe cute cute.

7 comments:

+akufobia+ said...

kalau nta senyap mesti lagi sedap.haha.

~^CoKLaTsToBeRi^~ said...

nwa!
jz nk gtw,, finally! aq da bli ntag capo tu,, hihi,,
then, gud lux ntok debat ko!
finally, comelnye kucing!!!!!!
hihi,,
tu jep
tenkiu 4 reading~

Afzainizam said...

Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

anwarhusaini said...

acap, hahahahha,. ana suka lagu tu. tu yg suh akif main. nak nyanyi.

thanks aqilah. berapa beli?

kasut.putih said...

comel comel comel.. O Mei mmg comelss .. hehe

anwarBOD said...

anwar.hang ni bajet la.
bajet bagus la tu.
babi betul.
satu hidayah benci hang tw.

dahla tangan panjang.macam monyet
dari Amazon.
rambut macam berus jamban.

sedar diri la hang.
refleksi diri hang.

Pakcik Kaki Panjang said...

hey anwar.. evendoh i dont know u at all, but i know u cant be as bad as dey said.. :D i still think u're cool. haha..