Saturday, March 27, 2010

Bersyukurlah Girangnya Aku

Tak semua orang dapat apa semua orang dapat. Kita dapat mewah, orang dapat sikit. Kita rasa nikmat, orang rasa hikmat sahaja. Bersyukurlah, ada yang lagi teruk daripada kita. Ada yang tak makan. So kalau dapat apa-apa tu jangan complain banyak-banyak. Kita dapat dah dikira diberkati la tu.

 Cakap pasal bersyukur ni, nak ucap thanks kepada pengetua saja. And to my dad, you are a great ayah! Thank you for the strings! GOOD STRINGS! hehe. That's the brand name. These string sound better than the previous you know. Bila buat intro Pagi Yang Gelap, everything is nice. Tali tak terlalu tinggi. I mean beza tebal antara enam-enam tali konsisten.
Okay, now ada juga dilema sedikit. Debat vs Ihtifal. Mana nak pergi dulu? Latihan debat or latihan ihtifal? Tak mengapa, ini personal.
Oh right now mood tengah rock kapak je ni. I don't know why. Oh ya. Influence ayah. Eh, it's nice whut. Lagi-lagi slow rock. So sooooooooothing. You should try some. Bila bosan, I play that song and I melalak menyanyi hahaha. Besssst.
Oh ramai tanya pasal jamming haritu. I ada some pictures of that day. The day was nice. We were like orang gila and so on. Haha. Gian macam apa dah.
[Tertiru post dia]

[Idk what to say, it's just cool]

[Back to back!]
Oh ya. BAGI YANG TIDAK JELAS TENTANG HUKUM GITAR. tekan!

[Yes they are!]
THANK YOU DAD!
Lapar, dari tengah hari tak makan. JOM!

2 comments:

+akufobia+ said...

nak makan sama.jom nta belanja ana.eh.

anwarhusaini said...

anta belanja la. kaya.