Saturday, February 6, 2010

Title : Untitled

Thanx to Ibu for the Ben 10 action figure. Comel. Smart. Macho. Handsome. Good-looking. Ok macam-macam.
 
[Morphin' modes]
Since aku tak tengok cerita ni, aku tak tahu dia tukar jadi apa. Tapi aku suka sangat benda ni.
Let's cerita pengalaman minggu ni.
"Sekolah Best"
Tajuk normal setiap minggu. Apa yang best? Kawan-kawan, guru-guru, ilmu-ilmu dan bla bla bla. Haha dah malas. Ok nak ngaku. Hari Khamis tu ada tarik budak form 1. Eh, for good reasons la fer sure.
Then, cerita pasal guitar-ing, I think I have improved. Aspek tempo and strumming, not bad at all. Tapi macam mana tah lagu 21 Guns tu rakam boleh tak sedap. Tak pueh ati.Nak rakam lagi. Oh, next video, Aku Scandal, maybe dengan solo sekali. Berlatih scaling bukan selalu pun kan.
Ok jom siapkan homework nak?
Oh ya, esok ke kedai Ajib, my uncle yang masih muda, dia dah buka restaurant. Meh ramai-ramai datang Ok.
 
[Gundam, Ben 10, bergabung, meletup ahh!]

3 comments:

gazos said...

haha..minat bnde knk2 riang seh...
gundam leh ar trime..huhu...

lanun terlampau said...

kt mana kedainya?

unye said...

nak3