Sunday, February 14, 2010

Bye

I'm Sick of Social Networking

Nampak lain la blog ni.
- Habuk
- Komen tak balas
- Nampak jahat
Ya ke?
Ala, penulis busy la. Nah penulis bagi email, mka_5993@yahoo.com
I don't read such emails, so, add je la kat messenger to reach me. Rite now status atas tu dah terangkan serba serbi.
At last sedar juga, saya budak SPM.

Hi, saya Anwar, berumur 17 tahun dan candidate SPM.

Dah. Puas kan?
Bagi readers baru blog ni, jangan pelik dengan sikap penulis.
Anwar tak sama dengan pelajar sekolah dia yang lain. Dia main gitar. Nak attack tak? Nak tak puas hati tak? Read my previous posts about it.
I HATE para penyindir kat Cbox tu. Sila belah dari situ *secara kasarnya. I have my rites to do what I do.
Back off pleassse. Rimas. Orang tu tak puas hati la. Macam budak-budak.
Be professional okay.
Jangan cari saya kat facebook.
Cari la di:

Sekian, terimas. I love you all *tak termasuk haters.

"rite now dah cukup duit beli tuner sendiri, cuma waktu je menentukan"

4 comments:

nhadirah said...

:)
ptutlh nk tgok vid dh x bole
:)
have a nice year=D
btw,ak dh try lg hppy bday.nnti klo on9,i wanna ask sth
plis teach me sifu:D

▀▄▀nuRyn™▀▄▀ said...

aku baru je nak belikan kau tuner ,
hahahha .

:))

rafolian::::~ said...

lek2 nwa~

kasut_putih said...

jom kita beli tuner.. eh bilanya free. duhhh!