Saturday, January 30, 2010

Semua Juara

Pasal sukan ni, tak perlu gaduh-gaduh, dah lepas. Tapi tapi, from what I experienced and enjoyed, macam semua patut dapat nombor 1 keseluruhan la. Semuanya berusaha bagai nak rak, tapi yang membezakan mereka ialah tempat dan kedudukan rumah sukan memasing. So no fuss. Semua juara.
Ok, kulit gelap. Apa pun, I feel very happy sebab dapat pinjam tuner milik kak Maryam, kakak Ahmad. Meh la dengar tune baru, nak? Pendek je, tanpa suara.




[Ok tak?]

8 comments:

+akufobia+ said...

sampai pinjam eh.wahaa.bestnyaa.

nwa said...

haha. bunyi mmg hampa. so kena pinjam.

nurain rodze said...

w/pun tak phm ape kejadahnya tune-tune tu .. tapi

thumbs up !

nwa said...

wo ain. thanks thanks so much. T_T terharu

kasut_putih said...

SPM pun tentu leh fokus cam masa sukan.. aim for the clouds babe! semua blh lulus, tp yg membezakan.. brp A+ kita dpt.. yeah!

nwa said...

:)

nhadirah said...

sedap tuan!telinga ak ternganga

nwa said...

mak ai. nganga besaq?