Sunday, January 10, 2010

Kan?

Bosan kan blog Anwar? Mana tak bosan, tak update-update.
Ok fine fine. Saya update. Konklusi 1st week.

Adik-adik baik, kecuali seorang pelajar tingkatan 4, baru masuk dah buat kepala.
Rasa macam diperhatikan, er, take this negative OK. I didn't even feel happy for it.
Focus meningkat 70%, dalam kelas. English, pengetua ajar, rasa macam 1st time gitu.
Debate? Dah start to train, economy economy ECONOMY! a.k.a Trades.
Cukup tak? Rasanya cukup.

Nak gambar? Kejap. Edit sikit, buang mana yang tak patut.

[AJL Rehearsal on Yuna]
Cukup kan gambar? Tak mengapa, lepas SPM kelak, penuhlah semula blog ini.

10 comments:

nuis (^^.) said...

huh. penuh sawang.
uhuk uhuk

anwarhusaini said...

hahaha, eleh dia punya pun lebih kurang. tu la, tadi time nak bukak blog ni, kena bawak feather duster sekali :D hahaha.

routine of updating my blog, will be on weekends, only :D

nuis (^^.) said...

aa lebih kurang ?
sy update jgk.

anwarhusaini said...

fuyoh. eh kat sekolah dapat guna internet senang eh? my school punya wi-fi belum stable.

p/s:bukan stable rumah kuda tu.

nuis (^^.) said...

stable je.
tapi gila kedekut tak bukak selalu. HAHA.

anwarhusaini said...

ngeng la. buat nak bukak sendiri selalu. haha. perh lagi dah form 5. gud lak!

nurain rodze said...

nak pinjam penyapu ?
berdebu nyer ..

kasut_putih said...

tgk gambar tu rasa nk makan ubi rebus la..

nwa said...

haha ain yela yela.

Anwar said...

hehe, yela kasut. free free pergi lagi. tapi ubi dia tawar.