Wednesday, December 9, 2009

Kalian Harus Ada

Kau harus ada, wo oh oh oh,
Kau harus ada di mana tempat ku berada, wo oh.
Kau harus ada, wo oh oh oh,
Kau harus ada, bersamaku...

Basic chord tuk lagu ni,
Bm7 Bm Dsus4 D Asus4 Gadd9 Em7 Em
Ini aku cari sendiri. Try la.
Oh apa kaitan tajuk ni? Haa, nak tunjuk-tunjuk sikit outing semalam. Total kami makan pizza adalah RM96. Banyaknya! Oh memang banyak. Tapi banyak itu dikongsikan kepada 6 orang. Dan yang paling menarik, kami tak keluarkan duit untuk pizza tu. Sebab anak tauke bawak. haha. Jangan cemburu.

[Anak tauke pilih lauk]
Pada mula kami jangka harga jumlah makanan kami mencecah RM100, jadi Ilham pun bawalah kupon RM200. At last RM96 saja.


[Grand!]
Apa nama yang kanan tu? Kekenyangan sebab order taker salah dengar. Orang nak pepperoni crust je!


[Makaaaaan aje kerja]
I took slice of pizza yang gempak tu dan satu pepperoni. Tu pun nak bagi tahu!

The trip involved enam orang that were Ilham, Akif, Amri, Abduh, Hazwan and me. Cendol? Jangan cerita, gempak. Tapi kedai tak gempak pun. CC? Gempak! Left 4 Dead 2! Fifa 09! But aku still mahukan KEM DEBATE!
Eh guys, yang main gitar tu, try la chord Kau Harus Ada. Sebenarnya chord yang kat previous post tu, aku noob sangat-sangat main gitar. So tak dapat kenalpasti chord dengan betul. Dan masa tu aku saja menyusahkan diri dengan menyusahkan diri membuat chord yang susah-susah. Walhal ada Jguitar haha!
Progress aku main gitar, aku dah main universal songs dan paling best, chord plucking! Sampai wat orang gamam! (Poyo!)
POYO = Proud Of Your Own, tu maksud dia =.="
Ada nak request lagu?

2 comments:

lanun terlampau said...

piza memang gitu
aritu makan setia tropika pun salah order
cuak minachi keling tu

anwarhusaini said...

siapa belanja?