Wednesday, December 16, 2009

Kali Pertama : Tak Puas


[Jerit jom! Obseeesi, OBSEEEESSSSI!!]

Ya ya. 1st time. Tapi tak puas. 1/2 jam je la. Ada satu band tu overtime pula jamming, tapi mereka main perfect. Main dengan siapa? Dolah Amin, form 3 2010 tu, bersama abang dia. Kalau tanya +akufobia+ mesti kenal. Limi and Miri? Gitu la. *ni pun baru tahu nama.

[Kalau dah main bass je tu, ngaku la =_="]

Apa kami main? Zombie (almost full), Khayalan Masa (intro je =_="), Bila Aku Sudah Tiada (aku main sorang =_="), Obsesi punya solo (diorang tahu ke?) dan dan dan, entah =_="
Next time aku try ajak bandmate lain pula, so diorang ada tahu basic and advanced.

22 comments:

lynlyn said...

haha,tahniah la kan!
record then ltk kt blog,,
hot cket ;)

anwarhusaini said...

hoho. dulu once ada letak. masa kena marah ngan AG :P

twinktwink♥ said...

wow,dye pndi maen la!

lanun terlampau said...

urgh kw memang !

nwa to twinktwink<3 said...

ha a. some songs anwar boleh main :) twink nak lagu apa?

nwa to kak ichap said...

beli la satu. mungkin mggu depan aku prgi lagi. jom!

nurain rodze said...

yaw ! dia banyak peminat .

nwa said...

ehem. jangan cemburu >.<

~Khair....ani! said...

x pe kak ain kita pun bule blaja jgk...k

nurain rodze said...

xde istilah cemburu .

ani - reti ke main ?

Anwar said...

ani, nak belaja? ada ke?

Anwar said...

ain, kita tgk kan je.

nurain rodze said...

hahaha .
tgk jerla .
haish , k la .
sambung buat novel .
hero hilang tiba2 .

anwarhusaini said...

nwa kan ada.

nurain rodze said...

tak boleh . kn da ckp hero nya nsem ala2 awal shaari . haha

anwarhusaini said...

comel taknak? :D

nurain rodze said...

nwa comel ke ?

~Khair....ani! said...

umor nie msih pnjg,nnti beli laa....
aku muda lgi,..korang tua dah..hahaha,.

~Khair....ani! said...

waduh!kak ain ade org tu kan,..prasan dia comel laa..hehehe.

nurain rodze said...

hahaha . yeke ?
tak kot . dia bukan perasan .

~Khair....ani! said...

hahahaha....kehkehkeh,hwahwahwa,mwahhahaha,hihihihi..kalo kata matured dik prcaya laa tpi,kalu comel.....kehkehkeh,

nurain rodze said...

ok , ani sombong . tak lepak kt blog sis pun . haha .
sibuk je ani komen kt sini . hahaha