Tuesday, December 8, 2009

I Effin' Miss Them


[Anwar dua dari kiri]

Haa kenapa rindu mereka?

  • Mereka lelaki, dah lelaki boleh tumbuk-tumbuk =_=" adoi.
  • Banyak masalah boleh dikongsi bersama.
  • Mereka suka belanja makan.
  • Mereka je boleh teman cuci mata =_="
  • Mereka je faham masalah aku sebagai seorang pelajar lelaki yang ramai kawan >.<
Haa mereka mereka dan mereka.
Plus, oh rindu sekolah, tapi bila dah sampai sekolah rindu rumah. Haha. Tak guna punya budak.

[Teringat kat team debate]

Rindu kat 19 dan 20 Disember 09 (macam pernah je), ada kem debat, haa, BARBEQUE! Tanjung Leman, kat mana ek? Siapa tahu?


[Debating seniors (walaupun umur yang kiri and kanan sama =.=)]

Tahun depan dah form 5, dah jadi the top. Ni janggut pun dah tumbuh, lagi nampak la tanggungjawab, sebagai seorang pemimpin dan senior. I wish adik-adik kat sekolah boleh meneruskan tarbiyah dan akhlak mulia, macam abang-abang yang terdahulu. Jangan mengharapkan kami sepenuhnya. "Allah takkan ubah nasib suatu-suatu kaum melainkan mereka sendiri yang mengubahnya" :) [11 : 13]


[Rindu gambar pada tarikh ni! Macam yang kat atas. Sebab, 5 September ;)]

Haa, semua orang sambut hari lahir au hari jadi sekali je setahun bukan? Samalah dengan nasib semua orang pun. Ada ke orang yang lahir 2 kali? Haha.
Oh lastly, I miss blogging!

q=.=p >.< (',^)

14 comments:

lanun terlampau said...

lepas ni ada la yang suruh kw potong janggut
hua3.
eh tanyakan anip sapa sebenarnya yang pegi tak pegi kem ni
konfius aku.

nwa said...

malas aku. dia mana layan aku lagi.

nurain rodze said...

ouh .
petikan ayat bawah sekali :)

nwa said...

Oh lastly, I miss blogging? Y?

nurain rodze said...

3 hari nnti xboleh ler update blog .
sebab nak balik kpg.
takbuleh on9 .

anwarhusaini said...

ha a kmpg nwa pun tade. kena mintak jiran bukak =.=

nurain rodze said...

tu yg frust tertonggeng .
huhu .

ammar_lfc said...

i dont do the 'F' word..huhu...pening2

anwarhusaini said...

ain, ada broadband?

anwarhusaini said...

kesiannya org tak tahu apa2.

nurain rodze said...

ada . tp kt kpg bukan dpt .
haha . takpe . berpuasa dari on9 seketika . tenangkan pikiran :)

~Khairani~ said...

alaa..brapa hari je pon..rileks kak~
dibuatnya cam dik aritu seminggu,..
lgi laa x terbyg..

nurain rodze said...

tau :)
da sampai umah .

nwa said...

dik?