Thursday, October 8, 2009

Orang Jual Duit, Anwar Pergi Camping

Salam :)

Pernah nampak kan? Ni kalau nak bahan orang, sumpa best!


Pada hari esok(Jumaat), hingga Ahad, Anwar akan tiada di rumah sebab dia kena jadi fasilitator camping timgkatan 2. Petang tadi, baru saja masuk ke Jungle Trekking's path for a survey. Esok pagi lepas recess ada lagi. Adus. Penat petang tadi tak hilang campur lagi penat esok. Tadi, we just walked thru the shortcut of the full path. Itu pun telah 'boost' my fatigue level. Gila penat.


Nampak tak? Semua hijau. Betapa penat dengan semua hijau.


Well, good luck to form 2. Jangan nakal-nakal!

5 comments:

lanun terlampau said...

wahh cm best je.
ermmm mcm nk pegi lagi duh tahun ni pnyer camping
international lg. ;D

nurain rodze said...

wah .
best oo g jungle trekking.
teringat pula tahun lepas g jungle trekking kt Bukit Bendera ,
sampai sempot2..
hehe.

+akufobia+ said...

buat kat sekolah je ke ni?

kasut_putih said...

best best.. anwar pegi sampai penat.. home sick tak baby.. :D

nwa said...

yes mum.,. amat amat sangat.