Saturday, September 19, 2009

Untuk Kawan-kawan sempena raya [must read]

Salam lebaran :)

Sempena raya ini, aku nak buat macam-macam wishes la kepada kawan-kawan yang rapat atau yang selalu tegur secara online. Susah nak cari contact sebegini sifat. Ada yang happening, ada yang secretive, ada yang supportive and so on.
Secara adatnya, pada musim perayaan, kita akan meminta ampun dan maaf daripada saudara mara serta rakan-rakan. Jadi, dalam post ini, saya akan membuat ucapan, syarahan an apa-apa yang boleh untuk memohon ampun dan maaf.
From A-Z
Abduh
Mintak maap pasal ape ek? Kalau YM tak dilayan tu faham-faham la ye.
Acap Amin
Sorry tak balas kengkomen. Kadang2 on guna PSP, lembab. Bukan kadang2, selalu.
Amri
Ape ek? Kalau post2 menyirap je kat FB tu, I'm not in my mood.
Ain
Sorry kalau tak layan, banyak perkara lagi nak fikir.
Alef
Thanx sebab kenalkan aku dengan Hujan. Tanpa kau aku tak kenal pun Elmi. And sorry kalau aku banyak merimaskan kau. Aku tau aku tau.
Ag
Aku dah taknak ganggu kau lagi kut dah. Maaf banyak2. Aku tahu kau rimas. Dia bagi tau. Memang sifat kau private and pendiam kan. Sorry ya.
Alfian
Maaf kalau tak selalu on Skype. Try to be in my shoes ok?
Acad
Selamat hari raya. Aku maaf kan salah2 ko. hahaha. terbalik lak. sporting ok?
Amer
Sporting ok mer? dah form 4 baru nak rapat gini. seperti mati mati hidup kembali. macam lagu fevret ko tu.
Ammar
Let's have more times together. Fun gathering bad jokes with u lah.
Anoy
Aku bukan pengawas.
Azzam
Hai Azzam, walaupun kita baru kenal tapi dah macam rapat
Bee
Salam lebaran. Thanx for everything -- help. Layan lagi lagu Hujan tau. hehe
Dian
Dian comel. thanx for following and tutor. ahahaha. Nanti saya ajar amik-amik gambar.
Dolah
Gunakan kelebihan tu untuk benda baik-baik. Jangan salah guna. Minta maaf ya kalau salah bahasa tu.
Elmi
Thanx elmi. "Idola" konon haha perasan. walaupun kita jumpa hanya sekali, tapi aku rasa kita rapat. aku tunggu kau balik JB. BILA NAK BELANJA TEE HUJAN???
Farah
Thanx sebab jadi kawan aku ye, Smoge panjang umo ko nanti.
Farid
Remember our promises? Forever ok?
Ilham
Thanx Ilham. banyak dah kita share moments together. Hope it lasts forever. Thanks for the tutor, for the macam-macam lagi. And aku minta seribu ampun dan maaf.
Ishraf
Aku mintak maaf banyak-banyak sebab selalu kacau ko, panggil ko pondan, panggil ko kakak, menyusahkan kau. Tapi, moments sajak, pidato, generasiku tu semua, THANX.
Izzan
Thanx pasal sleep over tu. Jika buat salah di rumah, ampun maaf dipinta. Masak sedap-sedap lagi tau! hehe
Jeju
Thanx Jeju sebab bagitau banyak benda yang Nwa taktau. Congrats sebab menang vid tu!
Lubby
Walaupun jumpa sekali je tapi korang sume baek ngan nwa, treat mcm adek dah.
Noh
Thanx bryyy, walaupun aku suka nyibuk ko tetap layan aku kat ym tadi :)
Sab
At last, tegur juga kau ye.
Syihan
Selamat hari raya dan selamat menjalankan tugas sebagai ketua pelajar ya.
Syed
Weyh, good luck dalam hidup. Dah jadi PRS kan?
Sung
Keep on rocking! Aku minta maaf kalau annoy kau tau.. Ngee~
Terry
Nice knowing you. Nama betul apa eh? hehehe

And as a conclusion, saya nak ucap SELAMAT HARI RAYA. Kalau ada salah kecil tu maafkan la ya. Kalau yang besar-besar tu, ringan-ringankanlah. Or lupakan okay? Anwar loves all his friends.


Ada sesiapa yang dilupakan?

21 comments:

faRaH said...

slmt hari raye jgk!

Anonymous said...

hahahah selamat ari raye
tiru elmi
cehh :p

-jeju malas login-

ain said...

salam aidilfitri .
yg sudah tu sudah la.
sesedih bebenor baca.
mcm nak p satu tempat jeh..
^_^
psal tak layan tu..
xpela.
it's ok.
sume org ade keje memasing.

|
|
|
|
yg bawah sekali tu mcm kenal je?

hahahaha.

Anwar Husaini said...

farah.
thanx ya... selamat2.

Anwar Husaini said...

jeju. kata idola. hahaha. malas nak login haha

Anwar Husaini said...

ain, yg mne satu?

ain said...

ala.. list name yg bawah sekali tu.

Terry said...

haha. aku lah yng paling last *sedih.

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir Batin gak , Anwar.

Kalau ada tersalah Silap, maafkan la yerk. wee~

Nama sebenar? Tahir. heheh......
Terry tu nama glamor/pena jer.bheee~

et said...

rajin btol bg wish kat sorg2..huu~

eid mubarak..

dian:) said...

nwa, tocei tocei (: heeee

yeahhh ajr byk2 lagi, ape bnde tu aparture? haha budak baru blaja ni lol :D

thnks again! (:

ain said...

hahaha. org last la paling glamour..
Tahir,jgn sedih la.
ingt!
klu yg last2, maknanya org paling glamour.
hehehe.

syfiq... said...

Soalan anda, ada sesiapa yang dilupakan?
Jawapan saya, tiada.

:D

Elmi said...

happy eid !

dari idola,
elmi CCE

hahahahahahahahaha

ayu toyyu said...

pentiruuu. hahahaha mcm kenal entry :)

lanun terlampau said...

ouhhhhh!
maaf juga!
and thanks 4 everything
sori slalu sala eja nama ;D
tnggu je la muka kita masuk tv

eizannn said...

haha . no hal la bro !
selamat juge :DD

Anwar Husaini said...

ain, ha yelaa.

terry, haha. tape2. ur welcome.

kak et, slamat ari raya.

dian comel, selamat hari raya!

Anwar Husaini said...

syfq, ha ok.

elmi, ye la ko. klw tak jumpa bkn la idola.

ayu, ha tu kan idolaa.

icap, haha. berangan!

eizzan, no hal la.

Lubby said...

hahahahhahaha
yeah!! tadehal la weh, layan orang sama je :)
btw, baru baca...setelah 2kali baca baru perasan ada nama lubi.
:)

nwa said...

haha. tape2. slamat ari raya!

Alfian said...

Thanks lah sebab mention nama aq kat blog ni huhu,takpe aq understand lah no worries,slmt hari raya gak ok ;>