Saturday, September 5, 2009

Sweet 16?

Salam :)

Genap 16 tahun Masihi aku hidup. Hari ini mood bercampur baur, tak tentu dan tidak elok.
Kat sini nak "credit"kan nama wishers dari yang pertama je. Hehe.
Yang pelik, kawan-kawan dah wish awal-awal lagi. Hish, tak pelik pun.

But yang pasal sweet 16 tu. Ya ke?
Jawapannya YA.
Sebab? Aku di"wish" oleh artis. Whoa. Siapa artis tu?
Korang kenal Elmi or Elmo tak? Bukankah dia dah jadi artis.
Dia dah masuk 8tv, dia dah menang pertandingan Satu Remaja Satu Malaysia anjuran Homegrown.

Dan pada 3 Oktober nanti, dia akan keluar kat TV dalam program Remaja TV3.
Tu tak cukup special baginya.
Yang lagi special, satu episod dengan HUJAN!!
Tahniah Elmi! Rezeki kau. Betullah firasat aku mengatakan :)
Bak kata Lubby rite?
Ahah. Siapa pula Lubby ni?
Beliau ialah salah seorang pelakon video Satu Remaja Satu Malaysia.
Beliau ialah adik Eone. Huh? Sape tu? Eone, photographer Kamar Seni dan Hujan Band.
Lubby, your name is here! Hehe.
Lagi, Juliana Hamdan. Kenal?
Haha. Mcam-macam nama keluar.
Siapa pula? Beliau ialah "penulis skrip" video Satu Remaja Satu Malaysia.
Haha. Walaupun nama tu mencapap katanya.
Ada cerita lagi best. I was promoted to be a Hujan JB Street Team crew.
By whom? By Puteri Norafiah. Merchandise manager of Hujan and Kak Jiggy, best fren Noh.
Banyak betul yang berlaku.
Kawan aku yang first wish ialah Akif, kat masjid masa solat Jumaat dah wish dulu.
Diikuti ramai lagi.
Icap > Tanjobi Omodetou! Semoga Allah panjangkan umo dan murak kn rezki.
Thanx Icap!
Amri > Happy birthday bro! Da tue nta ye..huhu..smoge umo nta dberkati dn drahmati.
Thanx Amri.
Aha, tak melupakan. Fazrul. Dari dua tiga hari lepas dah wish. Awalnya.
Thanx juga :)

Semoga dosa aku setebal 16 tahun ni terhapus di bulan puasa ni.
And to Elmi, dah dapat RM3000 tu belanjalah aku satu album Hujan, yang akan kuar Isnin ni :)
RM29 daripada RM3000 baru 0.9 peratus je.
Aku dah kira dah. Hehe.

Orang lain, adakah anda menyambut Sweet 16?
Saya? YA! Jawapan-jawapannya ada di atas. :)
Thanx to everyone yang dah wish. Not forgetting FARAH!

14 comments:

eizannn said...

wahh ~
HAPPY BIRTHDAY nwa !

+akufobia+ said...

selamatharijadiselamatharijadiselamatharijadi.jengjengjeng.

+akufobia+ said...

terangkan padaku pasal hujan JB street team.

nwa said...

@izzano
thanx very much dak kecik.

@acap
street team tu kira wakil dorg utk jb gtu. susah nak cari, susah nak jadi ;)

Syafiq 007 said...

salam. dah agak dah. smoge Allah memaafkan dosa2mu yg terngiang2 di telingamu. slamat menyambut.

icapp said...

wahhh meletop siakkk
lepas ni tnggu masa je kw jdik artis!

+akufobia+ said...

hu.bawa hujan pergi sekolah.agakagak hujan nyanyi lagu apa nanti?

Anwar Husaini said...

@icap
woi apsal?


@acap
haha. lagu dugaannya, bila aku
sudah tiada, mencari konklusi, romantik, kan ada...

+akufobia+ said...

haha.diorang nak nyanyi ke lagulagu tu kat sekolah menengah ISLAM hidayah?toingtoingtoing.

Anwar Husaini said...

bukan ke nta kate lagu indie ade isi dan mesej? jgn memakan diri sendiri.

+akufobia+ said...

oo.kalau kena mesej dengan majlis nuhal kan.

Anwar Husaini said...

No hal la bryyy.

+akufobia+ said...

ok.try propose kat ustazah kamaliah.mana tahu dapat.ngaa.

Anwar Husaini said...

haish. konfem tak! susah nak cari guru yg memahami zaman muda skrg. gitu?