Saturday, September 26, 2009

Outing Gila

Salam :)


Gila? Ya gila. Menurut pemahaman rakyat Malaya pada hari ini, gila itu didefinisikan sebagai sangat. Fun gila, puas gila, penat gila, gembira gila. Haa, semua gila.

Rumah Encik Sung Muhammad
Perjalanan kami Anwar, Ilham, Danial dan Haziq (sepupu Ilham) yang agak memuaskan walaupun memenatkan kerana kami dapat berkongsi cerita-cerita yang panas. Besides, we had the chance meeting our old and not forgotten friend, Fidaus Fadzil. Masih comel lagi macam dulu.

Dua budak comel?
Kami ingatkan dapat makan. Haha. Tak dapat. Kami masih lapar, jadi kami bergerak ke Angsana mencari makanan. Persengketaan berlaku sikit masa nak pilih tempat. Masing-masing pening, pusing memilih selera dengan 'mood' panas; bahang dan terik. Pilihan terbaik ialah Sedap Corner.

Muka kena belanja
Kami sungguh berterima kasih kepada Allah dan Danial sebab belanja makan. *kitorang bayar jugak last2 haha. Ilham kemudiannya mengajak kami ke rumah Wanie, senior kami, kerana beliau akan bertolak ke Mesir untuk melanjutkan pelajarannya. Haa, sebelum itu, kami 'singgah' ke tempat bowling.

Muka tak sabar mahu membowling

Muka-muka penat + puas = gembira

12 comments:

lanun terlampau said...

err err kenapa muka aku takde kt ruma wani td?

nwa said...

hot smpy cair camera. ko kan x suka aku amek.

dian:) said...

suka dia org belanja mkn. haha XD

+akufobia+ said...

gambar last tu kan kat rumah wani.wahaa.ramai da nak fly.sob.

Anwar Husaini said...

haish. dian x suka?

Anwar Husaini said...

haah. mai la.

lanun terlampau said...

erm erm.
dausssss! >.<

lanun terlampau said...

erm erm.
dausssss! >.<

+akufobia+ said...

nak mai apa.bukan da blah ke.

Terry said...

*sigh* besh giler kan bleh hang out ngan kekawan lelame yng dah lama tak jumpa! huhu.

bila la plak turn aku. huhuhu.

sedey gila. haha.

Anwar Husaini said...

cap, adus daus?

Anwar Husaini said...

terry, bila kau? kan dah tu..