Wednesday, September 2, 2009

Lomo tu Aku Akan Punyai

Salam :)

Lomo ialah satu jenis kamera yang tak memerlukan bateri untuk beroperasi. *according to Adzwin
Hasil fotonya akan mempunyai effect.
Oh, kamera ini menggunakan filem.
Leceh? Tak minat?
Tak susah. Jangan join. Lomo untuk orang yang betul-betul minat je.
Tak kisah la newbie ke tak.

So, Ishraf, Ilham and I have planned to use our duit raya :D to buy the camera la.
I target Holga Pinhole or Black.
Ada banyak, but tak pasti la yang mana.

Holga 120 Pinhole
Holga 120 Pinhole's Picture
Holga 35mm Pinhole
Holga 35mm Pinhole's Picture
Holga GN 120 Black
Holga GN 120 Black's Picture
Smart tak? Kalau tak minat juga, jangan cakap apa-apa.
Heehee. :D
Harga? Lepas duit raya.

10 comments:

+akufobia+ said...

ikut orang.nta suka effect yang mana.huhu.

+akufobia+ said...

ku suka holga 120 kot.

Anwar Husaini said...

Sama2!!! Holga bez.

Anwar Husaini said...

Diana n coloursplash?

-LaHhaMiD- said...

bro..
beli nie oke jgk..
tp kne blaja cuci film ah..
hahaha

nwa said...

mmg la. kan da kata, minat je mampu. hang tak minat hang pi...

lanun terlampau said...

oh noesssss!

nwa said...

haha. azuing cadang holga!

FAriEz said...

lol..segan tetibe ade name kat post ni..>.<
ehem..x sume kamera lomo beroperasi tanpa menggunakan bateri.
ada yg pakai ade yg x.

hoho..dari beli kamera holga pinhole, x nak buat kamera pinhole sendiri ke? pakai kotak mancis jek...>.<

Anwar Husaini said...

Hey, adzwin, of coz nak. i add u at fb.