Monday, July 20, 2009

Sempat juga update

Lega juga dapat balik mukhayyam (camping).
Bukan tak suka, tapi semua akan cakap gitu tau.
Ni ada cerita sikit la. Masih di sekolah. Kelas add maths yang aku tersakit hati sikit.
Sebelum bertolak bersama kawan-kawan, kita ambil gambar dulu.
Eh, pehal? Pehal?
Ape Ham tension2? Lek2. Haha. Belum pergi pun.
Opening day. Taklimat.
Handphone sudah diambil.
Ada cerita ni.

Malam pertama kami menjalani ice breaking, program normal setiap camp.
Malam itu juga kami menjalani kembara malam yang tamat pada pukul 4 pagi.
We didn't sleep.

Esok pagi kami warm up untuk naik Gunung Arong.
Argh, tanpa tidur yang cukup.

Di gunung, suku jalan aku rasa nak mati dah.
Setelah lihat ke puncak, aku terus semangat balik.
Pelik? Aku pun.

Malam tu, pada jam 3, kami dikejutkan dengan kembara malam yang secara mengejut.
Mata aku macam tanak hidup je.
Aku memang marah sangat walaupun tak tunjuk.
Rupanya Tuan Anuar bawak kami pergi pantai me'relax'kan kepala.
Aku memang suka sangat saat itu.
Aku sayang G12. Semua dah tak sabar nak balik.
Team aku menang, tempat ke-4.
Aku memang tak pikir langsung pasal tu.
Ceh.
Ini la sikit gambaran campsite.
Ape die Ham??
Pointless Izzuddin.
Ceh Nigel.
Semua nak balik.
As always, semua akan tidur.
Sori Kip, Ham.
Haha.
Lawa gambar ni.
Sori Ammar.
Yang lain yang aku tak tulis biar lah aku alami dengan G12 sendiri.
Tata All.