Monday, July 27, 2009

Sebab + alasan = ?

Apa kaitan tajuk tu?
Takde kaitan pun.

LOMOGRAPHY.
Good topic to deal with.
Walaupun ketiadaan kamera lomo, CS3 tetap membantu.
Ni sedikit hasil.

Semasa di umah Ishraf, bukan Isyraf ye Ishraf.
Dapat me-lomo-kan gambar ni dah best dah.
Yang ni tak beberapa jadi sangat lah. Tapi boleh la.

Nak belajar buat lomo tanpa kamera? Nah link!

http://photoshoptutorials.ws/photoshop-tutorials/photo-effects/lomography.html

Visit my web, http://anwarhusaini.webs.com/

7 comments:

+akufobia+ said...

lomo itu best.tapi kalau ada camera lomo..warghh.bahagia.kalau takde pun masih syukur.ada gak alternative lain untuk melomokannya.kan creative.

FAriEz said...

salam~

it won't be a lomo if you don't use any film though
lomo it's not about ps-ing
its just 'don't think just shoot'
>.<

*kamera lomo kan murah..beli la satu! >.<*

nwa said...

fariez, tgk ape fobia tulis. sy dak skolah. ade duet?

lanun terlampau said...

haha.
awin menerangkan konsep lomo
lomo tak nampak asli kalau di photoshop
lomo mmg xde rule
x macam kamera2 laen yg ada mcm2 rule, composition la, lighting, shutter, aperture, and all shitty fink semua tu

nwa said...

haha. sape kate asli? aku? xde ek.

.ilham. said...

jom beli kamera lomo..
sepuluh inggit lps x?

nwa said...

haha. plg kurg 100... tgh kummpol skit2....