Wednesday, July 22, 2009

Pelatih KRS Muda

23 Jun hari Rabu, hari pertama aku merasai menjadi coach kawad.
Walaupun untuk sekolah rendah, SK Bukit Mutiara.
Mendapat arahan ustazah Hamizah pada hari sebelumnya.
Kami bertolak pada jam 12 tengah hari.
Sebelum bertolak....

Kami bersiap pada jam 11.30 pagi.
Mencari apulet untuk Farid di asrama.
Dapat yang buruk.
Haha.
Memakai apulet bercerminkan kereta ustaz Shahruddin, guru yang jemput dan bawa kami.
Tiba di SKBM pada jam 12.10.
Sekolah berbentuk PENTAGON.
Lawa.
Briefing dengan Tuan Shahruddin.
Add some cheers!
No point of being hard.
Lama betul tak jumpa.
Kat SMIH yang kenal Tuan sekarang hanya tingkatan 3, 4 dan 5 je.
Tuan masih ceria macam dulu.
Kami kena handle Puteri Islam.
Ajar diorang daripada KOSONG.
Senang diri pun senang kata TAK TAU.
Staf sarjan Farid dan Sarjan Anwar.
Hahaha.
Perasan.
Farid tengah handle.
Kami enjoy gila.
Taken by Abduh.
Masa ni dah nak habis dah.
Solat Zuhur di SKBM.
Kami keluar dari sekolah pada 2.45 peTANG.It ended with perut kami kenyang sampai kami tak larat dalam kelas kimia.
Huh?
Aku je kut.
Makan paling banyak.
Thanx guyz for the experience!

9 comments:

+akufobia+ said...

siap mengajar lagi.tak rugi la kan.

Anwar Husaini said...

haah. best pun ada. klaka tul. ktorg enjoy.

faRaH said...

platih yg hbt laa ni...srjn anwar...haha

Nwa said...

haha. lepas ni ko pulak.

faRaH said...

ak xde pgkt laa..

nwa said...

dapatkan.

Hakim The Lanun said...

haha ajar bdak2
start from scratch apa?

nwa said...

yup3!

zeeyazain said...

ust shah!!!! mcm makin berisi jek... huhu... bile agknye ust nk dtg tgk ktorg? ktorg nak spm dah ust...